Ulleres
ORIGINALS
Ulleres de titani
Orgreen
Nova col·lecció
TOM FORD

OPTICAM CENTRE

Sant Joan, 59 08202
Sabadell – Barcelona
info@opticam.cat
937 108 100

OPTICAM EIXAMPLE

Av. Barberà, 53 08203
Sabadell – Barcelona
info@opticam.cat
937 108 100

Artesania visual
MERCÈ ARBÓS

Merce Arbos Selection™ neix de la passió per les ulleres atrevides i les pedres precioses, volent unir aquests dos mons amb el fi de crear peces totalment úniques i exclusives per a la persona que les escull. Seleccionem personalment les muntures i gemmes que resulten en aquesta personalitat sofisticada i tan distintiva.

servei òptic optometria ajuste

SERVEIS
òptics

A les nostres òptiques al centre de Sabadell realitzem un ampli servei per la teva visió. Amb dedicació, experiència i la maquinària d’última generació buscarem la millor solució per als teus ulls.

icono opticam grey
des de 1974

Optica Sabadell

La dedicació a l’òptica a Sabadell té una història familiar lligada al món òptic des de 1974. Al juny del 2002 inaugurem Opticam, la nostra primera botiga, amb la idea principal d’exercir amb professionalitat i ajudar a tots els nostres clients a trobar la solució perfecta a la seva necessitat visual, en preu, qualitat i estil. Busquem proveïdors alternatius, artesans de les ulleres i producte diferent del que es troba en les altres òptiques de Sabadell i Barcelona. Comptem amb ulleres graduades, ulleres de sol, lents de contacte de diferents estils i amb molt caràcter. Disposem d’un modern gabinet optometria amb tot tipus de maquinària d’última generació i de les millors marques.